logo Tuin & Bestrating
Assortiment image
Haal de onderste steen boven!
Zoek een steenplaza ® bij u in de buurt.
Home Steenplaza Collectie Steenplaza winkels Tuin en Bestrating De vakspecialist Inspiratievideos
Aanbiedingen

 Uit onze actiekrant!

 

 

 

 

 

 

BOULEVARD MARSEILLE
Getrommeld Wildverband

Lees verder

 Waarom Steenplaza®

foto waarom Steenplaza
Alles onder één dak
Ontdek waarom je bestratingsartikelen bij Steenplaza® zou moeten kopen.

redenen 
Net dat beetje meer

Exclusieve
sierbestrating plus

De tuin is een volwaardige leefruimte geworden. De term tuin is dan ook vaak een tekortschietende benaming voor de ruimte om uw huis. Met name de laatste jaren geven steeds meer mensen een andere invulling aan deze ruimte, er wordt in genoten, gespeeld en gerecreëerd. Zwembaden, jacuzzi's en buitenkeukens lijken niet meer weg te denken.

Eigenlijk kun je stellen dat de sfeer in die ruimte meer en meer bepaald wordt door onze eigen menselijke toevoegingen zoals bestrating, verlichting etc. Zaken waar we de meeste invloed op kunnen en willen uitoefenen. Daarnaast zijn we daar ook steeds hogere eisen aan gaan stellen. Wij van Steenplaza bevinden ons in een unieke overzichtspositie van alles wat de markt heeft te bieden en volgen de ontwikkelingen met de introductie van de Steenplaza Collectie®.

Meerwaarde
Alleen het beste vinden wij goed genoeg om als collectie te worden aangemerkt. Sommige producten zijn speciaal geassembleerd, speciaal geproduceerd, dan wel speciaal uit verre landen geïmporteerd. En wat alle producten ook gemeen hebben is dat ze naadloos aansluiten bij de laatste actuele trends voor 2009. In hun segment behoren ze allemaal tot de beste. Topkwaliteit.

Sierbestrating is een onmisbaar element voor de architectuur van uw tuin en is dan ook beslissend voor het uitzicht en de uitstraling daarvan. Om topkwaliteit te garanderen, biedt de Steenplaza Collectie® een selectief aantal producten. De kleuren zijn beperkter dan het gewone gamma. Dit geldt ook voor de formaten. Wij willen u juist bij deze exclusieve collectie een overzichtelijk aanbod van mogelijkheden geven. Van een exclusieve collectie verwacht u ook niet anders!

De Steenplaza Collectie® ligt voor u klaar bij de vakspecialist die u aantreft op onze pagina Steenplaza winkels. Zij kunnen u alles vertellen over toepassingen en kleur van deze unieke collectie. Bovendien zijn de collectie artikelen sneller leverbaar dan het reguliere assortiment.

Ga aan de slag met de pure producten van de Steenplaza Collectie®,
zij geven uw tuin net dat beetje meer.

 

© HTG Groep B.V. 2018, alle rechten voorbehouden