logo Tuin & Bestrating
Assortiment image
Haal de onderste steen boven!
Zoek een steenplaza ® bij u in de buurt.
Home Steenplaza Collectie Steenplaza winkels Tuin en Bestrating De vakspecialist Inspiratievideos

 Waarom Steenplaza®

foto waarom Steenplaza
Alles onder één dak
Ontdek waarom je bestratingsartikelen bij Steenplaza® zou moeten kopen.

redenen 
Net dat beetje meer

Eindeloos toepasbaar

Boulevard getrommelde stenen zijn niet te te onderscheiden van originele straatstenen. Hoewel ze via moderne productie-methoden worden vervaardigd. De Boulevardstenen worden na productie extra bewerkt, om ze juist dat oorspronkelijke uiterlijk mee te geven. Het resultaat is een kwaliteitsproduct dat aan alle eisen voldoet.

De veelzijdigheid van de specifieke boulevard getrommelde serie is zijn eindeloze toepasbaarheid. Deze stenen zijn werkelijk overal voor geschikt. Bent u een groene tuinliefhebber, heeft u een moes- of rozentuin, dan passen deze stenen moeiteloos in een dergelijk type tuin. Weinig tijd voor onderhoud, maar wel oog voor vormgeving en uiterlijk, de Boulevard kan dat aan. Voor grote vlakken functionele verharding zoals een oprit of een kleine achtertuin legt u de boel in een oogwenk dicht.

Bent u echter het type tuinliefhebber dat zijn tuin als verlengde van de woonkamer ziet of wilt u buiten koken, dan kunt u met de verschillende kleuren en maten van de serie Boulevard op meerdere terassen schakelen.

 

© HTG Groep B.V. 2018, alle rechten voorbehouden