logo Tuin & Bestrating
Assortiment image
Haal de onderste steen boven!
Zoek een steenplaza ® bij u in de buurt.
Home Steenplaza Collectie Steenplaza winkels Tuin en Bestrating De vakspecialist Inspiratievideos
Aanbiedingen

 Uit onze actiekrant!

 

 

 

 

 

 

BOULEVARD MARSEILLE
Getrommeld Wildverband

Lees verder

button Steenplaza Collectie
De
Vakspecialist
spreekt...
deskundig advies

Over bouwen in de tuin

Het bouwen in de tuin met de daarvoor beschikbare producten heeft een enorme vlucht genomen. Bestond bouwen vroeger uit metselen met bakstenen en werden de voortuinen vroeger afgeschermd met een houten biels of een patioblok, tegenwoordig zijn er enorm veel kant en klare muurelementen voorhanden, recht, vierkant, blokvormig of rond,  kant en klaar stapelbaar, getrommeld beton of natuursteen in de meest bonte kleuren.
Hetzelfde geldt voor palissaden, voorheen slechts een opsluitbandje van een meter lang in mooi grijs, nu palissadenbanden van allerlei hoogten en lengten. Rond, vierkant, strak, met vellingrand of losse palissaden met inkeping.
Maar ook de gewone opsluitband is er nu in veel meer afmetingen en kleuren. Allemaal ontstaan vanwege de behoefte aan diversiteit. Bij een keur aan sierbestratingproducten moeten ook bijpassende kantopsluitingen gebruikt worden.
Bij een prachtige natuursteentegel van basalt past geen rond geel palissadenbandje en bij een mooi uitgewassen terras hoort een uitgewassen opsluitband.  
Met palissaden kunnen overigens niet alleen opsluitingen, maar ook plantenbakken in het straatwerk worden gerealiseerd. 

 
© HTG Groep B.V. 2018, alle rechten voorbehouden